3e LOCKDOWN IS EEN FEIT!

Het Schaap gesloten tot en met 19 december…

De meest recente corona-maatregelen waarbij de horeca alleen geopend mag zijn tussen 05:00 en 17:00 uur maken het voor ons onmogelijk ons bedrijf op een acceptabele manier te openen. Wij blijven dan ook gesloten, in elk geval tot en met zondag 19 december.

Wijs geworden door de eerdere lockdowns, hebben we ook besloten ons bezorg- en afhaalconcept tot nader order niet van stal te halen. Lagere verkopen, hogere kosten en het gecompliceerde samenspel met de geldende steunmaatregelen maakt het concept, zeker in dit kwartaal, niet aantrekkelijk.  U kunt momenteel dus niet bij ons bestellen voor bezorgen en afhalen.

De komende tijd gaan we gebruiken om ons restaurant op te knappen en weer een fris aanzien te geven. Om het contact met onze gasten levend te houden zullen we regelmatig op Instagram en Facebook van ons laten horen.

En de Kerst dan…?

Natuurlijk laten we onze gasten met de aanstaande kerst niet in de steek! In het niet onwaarschijnlijke geval dat de sluiting wordt verlengd en wij ook met de kerst geen gasten kunnen ontvangen zullen we op 24 en 25 december net als vorig jaar weer bij U thuis bezorgen. Heeft U al een reservering staan? Dan benaderen wij U binnenkort om het een en ander met U af te stemmen. Pas na 14 december, de geplande datum voor de volgende persconferentie, kunnen we definitieve afspraken maken!

Een veilig Schaap, in ieders belang!

‘Aandacht is datgene waar het in onze brasserie om gaat. Persoonlijke aandacht voor U, onze gast. Maar ook aandacht voor kwaliteit, smaak, presen­tatie, ambiance, hygiëne en voedsel-veiligheid. Aan­dacht voor duurzaamheid en aandacht voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.’

Call Now ButtonBel ons