Arrangementen

Zin om weer eens bij te kletsen met die vriendinnen die je al een tijd niet meer gezien hebt? Samen met je broer of zus urenlang praten over van alles en nog wat onder het genot van een wijntje of een biertje met lekkere hapjes? Daarvoor biedt onze brasserie diverse mogelijkheden in de vorm van een uitgebreide Afternoon-Tea, een culinaire High-Wine of een stoere High-Beer. Heeft U zelf een idee voor een gezellig samenzijn dan bespreken we graag met U de mogelijkheden.

Arrangementen

 

Groepsmenu

Wat te vieren?

  • Afscheid van een collega?

  • Etentje met de vrijwilligers?

  • Jubileum?

  • Verjaardag?

  • Vriendenclub of vereniging?

Dan bent U vanaf 10 personen van harte welkom om gebruik te maken van ons “groepsmenu”. U kunt dan zelf een heerlijk 3-gangen menu samenstellen met diverse heerlijke gerechten. Uw aperitief, een drankje bij de maaltijd en ter afsluiting een lekker kopje koffie, thee of cappuccino zijn bij de prijs inbegrepen! Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Voorgerechten

Beenham Salade met dungesneden verse beenham en een honing-mosterd dressing

Garnalencocktail Cocktail van roze garnalen met een romige cognac-cocktailsaus

Tomatensoep Vers bereidde tomaten-crèmesoep met balletjes

Mosterdsoep Van twee soorten mosterd

Hoofdgerechten

Biefstuk Naar wens gebakken biefstuk met peper- of champignonsaus

Varkenshaas Naar wens gebakken varkenshaas met peper- of champignonsaus

Zalm Filet van Noorse zalm met tuinkruidensaus

Nagerechten

Vruchtentaartje van bavarois met vanille-ijs, vruchtensaus en slagroom

Dame Blanche Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

Pêche Melba Vanille-ijs met perziken, frambozensaus en slagroom

Woensdag en donderdag € 39,95 per persoon

Vrijdag, zaterdag, zondag € 44,95 per persoon

Voordeeloptie: Geef van tevoren de menukeuzes van Uw gasten door en krijg €2,00 korting per persoon

Inclusief 2 drankjesº en koffie, thee of cappuccino na. Een hele avond uit voor een vaste prijs!

º Er is keuze uit koffie, thee, cappuccino, alle bieren uit het Budels-assortiment, Amstel Radler en Radler 0.0, alle niet-mousserende wijnen uit ons wijnen-per-glas assortiment, frisdrank en fruitsap, fristi, chocomel, jonge jenever, vieux, port, sherry en martini. Voor overige consump­ties wordt de gangbare prijs berekend. Overige drankjes tegen de geldende prijzen. Betaling bij vertrek, PIN of contant. Geen stempels, geen kortingskaarten. Groenhuysenpas niet geldig op dit arrangement. Vegetarische gerechten op aanvraag verkrijgbaar.

 

Afternoon Tea

Afterrnoon Tea is een lichte maaltijd die in Engeland tussen 16.00 en 17.00 uur wordt gegeten. Volgens de overlevering kreeg Anna, halverwege de 19e eeuw de 7e hertogin van Bedford, aan het einde van de middag honger en wilde zij niet wachten tot haar avondmaaltijd. Er werd een lichte maaltijd voor haar bereid met verschillende theesoorten erbij. Deze traditie bestaat nog steeds. Brasserie “Het Vrolijke Schaap” biedt U graag de mogelijkheid te genieten van een traditionele Afternoon Tea. Dat kan elke week op vrijdag en zaterdag, aanvang om 15:00 of 15:30 uur. Onbeperkt thee naar keuze, warme quiche, scones met jam en cream, sandwiches met diverse soorten beleg, diverse zoetigheden en bonbons. Een unieke gelegenheid om gezellig bij te praten met vrienden of familie. Trek voor een High Tea dan ook minstens twee uur uit!

Prijs: € 22,95 per persoon

Denk eraan de Afternoon Tea minimaal één dag van tevoren te reserveren!

High-Wine

Geniet van een trendy High-Wine bij Brasserie “Het Vrolijke Schaap”. Dat kan elke week op vrijdag en zaterdag, aanvang om 15:00 of 15:30 uur. U wordt ontvangen met een sprankelend welkomstdrankje in combinatie met een amuse. Daarna volgen in een gemoedelijk tempo nog vijf gerechtjes, elk begeleid door een half glaasje wijn. De geserveerde hapjes worden vooraf aan tafel met U afgestemd, zodat U niets krijgt wat U niet lust. Bij elk gerechtje is er een korte uitleg over de geschonken wijn. Trek voor een High-wine minstens 2½ uur uit! Overigens is de High-Wine uitstekend te combineren met de High-Beer.

Prijs: € 35,45 per persoon

Denk eraan dat een High-Wine alleen mogelijk is na voorafgaande reservering! Leeftijd minimaal 18 jaar!

High-Beer

Geniet van een trendy High-Beer bij Brasserie “Het Vrolijke Schaap”. Dat kan elke week op vrijdag en zaterdag, aanvang om 15:00 of 15:30 uur. U wordt ontvangen met een lekker biertje in combinatie met een amuse. Daarna volgen in een gemoedelijk tempo nog vijf gerechtjes, elk begeleid door een half glaasje bier. De geserveerde hapjes worden vooraf aan tafel met U afgestemd, zodat U niets krijgt wat U niet lust. Bij elk gerechtje is er een korte uitleg over het geschonken bier. Trek voor een High-Beer minstens 2½ uur uit! Overigens is de High-Beer uitstekend te combineren met de High-Wine.

Prijs: € 35,45 per persoon

Denk eraan dat een High-Beer alleen mogelijk is na voorafgaande reservering! Leeftijd minimaal 18 jaar!

Call Now ButtonBel ons