2020:

wat een jaar!

Wat een bijzonder jaar hebben we (bijna) achter de rug. Wie had kunnen denken dat een organisme dat we niet eens kunnen zien, zo’n impact zou hebben op onze samenleving. Moeten we dat jaar dan maar heel snel vergeten? Of moeten we het juist nooit vergeten omdat het ook ons veel duidelijk heeft gemaakt?

Ons persoonlijk heeft dit jaar doen inzien dat niets vanzelfsprekend is. Onze vrijheid, de luxe waarin we leven en onze kwaliteit van leven is geen recht maar een cadeau dat we moeten koesteren.

De achteloosheid waarmee we het papier van die cadeautjes scheuren is bijna stuitend. We worden boos als de cadeautjes uitblijven of de inhoud ons niet bevalt!

Brasserie “Het Vrolijke Schaap” zal, net als de totale Nederlandse horeca, in 2020 ruim 5 maanden gesloten zijn geweest. Dat we er nog steeds zijn is mede te danken aan de trouw van onze gasten, die regelmatig een maaltijd bij ons bestelden. Dank hiervoor is dan ook op zijn plaats!

2020 is ook een jaar waarin de afhankelijkheid van elkaar steeds duidelijker is geworden. Dat staat haaks op de individualiserende samenleving die de laatste jaren steeds prominenter werd. We moeten rekening houden met elkaar, afstand houden, alles doen om te zorgen dat we elkaar niet besmetten met het corona-virus. Tegelijkertijd moeten we elkaar steunen, in de gaten houden motiveren en corrigeren om de menselijke maat overeind te houden.

Onze dank gaat uit naar de mensen in cruciale beroepen, die met grotere risico’s dan anderen zorgen dat de samenleving operationeel blijft, Minder dankbaar zijn we de sukkels die zich niets aantrekken van de regeltjes en hun  gewone egoïstische leventje blijven leiden en daardoor anderen in gevaar brengen.

Met de beschikbaarheid op korte termijn van diverse vaccins kan er eindelijk een einde komen aan deze slechte film. Hopelijk kan er ergens in 2021 weer het een en ander. Het Schaap zal er dan zijn voor U! Bent U er dan ook voor Het Schaap?

Rest ons nog U een mooie kerst en een geweldig 2021 te wensen! Blijf veilig. 

Op 24 december tot en met 31 december kunt U niet bestellen van onze afhaal- en bezorgkaart. Op 1 januari kunt U alvast bestellen voor 2 januari. Daarna is alles weer zoals U gewend bent!
Call Now ButtonBel ons