MISSCHIEN KOMEN WE HEM TEGEN

… bij het bezorgen van je kerstavond-diner!

En ja hoor, het kon nog erger. Een totale lockdown voor de komende vijf weken. Met de kerst nota bene! Alle reden dus om er toch maar het beste van te maken, maar wel graag binnen de mogelijkheden!

Ons rooster is inmiddels vol voor het kerst-bezorgdiner op eerste kerstdag maar er zijn nog wel mogelijkheden op kerstavond, 24 december. Speciaal voor diegenen die hun kerstfeest in het water dreigen te zien vallen levert Brasserie Het Vrolijke Schaap een knallend kerstdiner aan huis. Wij gaan U thuis laten genieten zoals U dat van ons gewend bent!

Op onze website www.vrolijke-schaap.nl/kerst/ vindt U alle informatie over ons kerstavond-bezorgkeuzemenu, onze bijzondere manier van bezorgen en hoe U kunt aanmelden voor ons kerstdiner op 24 december. Na Uw aanmelding kunt U, ook via onze website, Uw keuzes doorgeven. Dat kan tot en met 17 december. Net op tijd om op Uw gemak te kiezen voor een 2-, 3- of 4-gangen menu. Ook geschikt dus voor de niet-zo-grote eters!

Even een belangrijk dingetje: we kunnen slechts 13 adressen bezorgen in Oudenbosch, Hoeven en Bosschenhoofd. Meldt U dus snel aan, dan is er nog alle keuze in bezorgmomenten!

Call Now ButtonBel ons