NIEUWSBRIEF OKTOBER 2020

Het is alweer een tijdje geleden dat we U blij konden maken met onze nieuwsbrief. Niet uit onwil, maar veel meer omdat er weinig nieuws te melden was. Geen thema-avonden, geen wijn & spijs-avonden, helemaal niets.

Terwijl we deze nieuwsbrief aan het maken zijn, horen we het nieuws dat we opnieuw de deuren moeten sluiten. Weer gaat de horeca op slot. Terecht of onterecht? Het is een gegeven waar we mee moeten leren leven in deze bizarre tijd. We moeten omgaan met de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Gelukkig staat het hele afhaal- en bestelconcept van de vorige sluiting nog klaar, dus we kunnen daar opnieuw gebruik van maken. Op basis van onze actuele menukaart heeft Lady-Chef Tine meteen een nieuw bezorg- en afhaalmenu samengesteld. Het is ons weer gelukt: de dag na de sluiting is het bestelsysteem al operationeel! Dat is nu naadloos geïntegreerd in onze website en dus: bestellen maar! Hoe U dat doet vindt U verderop in deze nieuwsbrief. Bedankt Tine, voor je creativiteit. Bedankt Henk, voor je niet aflatende support!

Om deze pandemie zo snel mogelijk onder controle te krijgen vragen dan ook wij iedereen met klem om zich aan de regels te houden. Niet alleen bij Het Schaap, maar overal en altijd! Samen komen we uit deze crisis!

BIJ DE TIJD: EEN NIEUWE WEBSITE

Nu er meer en meer via de mobiele telefoon wordt gezocht naar informatie op het internet, bleek onze website verre van gebruiksvriendelijk te zijn voor smartphone-gebruikers. Hoogste tijd dus voor een nieuwe! Samen met Henk van Dongen van Elegant Webdesign hebben we een compleet nieuwe site gebouwd die zich automatisch aanpast voor gebruik op een desktop, een tablet of de smartphone. U vindt er alle informatie over Het Schaap, onze menukaarten en het laatste nieuws. Natuurlijk is er ook voorzien in opties om te kunnen reserveren, U in te schrijven voor onze nieuwsbrief of voor het achterlaten van een berichtje.

WILT U OOK ZO’N MOOIE WEBSITE VOOR UW BEDRIJF?

Bel met Henk van Dongen van Elegant Webdesign op nummer 06 24488077.

 

THUIS UIT ETEN?

CHECK DE MOGELIJKHEDEN!

 

Vanwege de horeca-sluiting in de komende twee weken zijn wij vanaf donderdag 15 oktober weer gestart met het bezorgen of laten afhalen van heerlijke maaltijden. U kunt ze zelf afhalen in ons restaurant of laten bezorgen in Oudenbosch, Oud Gastel, Bosschenhoofd, Hoeven, Standdaarbuiten of Zegge. Zo hopen we een vleugje van Het Schaap bij U thuis te brengen!

Wij leveren woensdag tot en met zondag tussen 17:00 en 20:00 uur. U kunt tot 18:30 uur Uw bestelling doorgeven voor dezelfde dag.

Bestellen

U kunt bestellen via onze digitale menukaart. U klikt naast de gewenste producten op “Bestellen”, ga naar “Winkelmand” en wijzig eventueel de aantallen.  Kies nu voor bezorgen of afhalen. Klik op ga door met afrekenen waarna U kunt betalen met iDeal.

Afhalen

Wij nemen contact met U op als het aflevertijdstip af zal wijken van het opgegeven tijdstip. Dit ligt zo dicht mogelijk bij het gewenste tijdstip dat U heeft doorgegeven. Wij doen dit in verband met de keukenplanning maar ook om het risico van besmetting te voorkomen. Het is belangrijk op tijd aanwezig te zijn, liefst 5 minuten van tevoren, om te voorkomen dat Uw maaltijd te ver afkoelt. Kom bij voorkeur alleen. Wij waarderen het als U een mondkapje draagt in de zaak.

Bezorgen

Wij bezorgen in Oudenbosch, Oud Gastel, Bosschenhoofd, Hoeven, Standdaarbuiten en Zegge. We proberen een marge aan te houden van een kwartier vóór tot een kwartier ná het gewenste tijdstip.
We bezorgen contactloos. Wij plaatsen Uw bestelling voor de deur, bellen aan en nemen twee meter afstand. U pakt Uw bestelling en sluit de deur. Voor bestellingen onder €25 rekenen we €2,50 bezorgkosten.

Let op: Wij leveren alle hoofdgerechten warm aan. Houd U er rekening mee bij het bestellen van een voorgerecht dat een eventueel hoofdgerecht tegelijkertijd wordt geleverd. Mogelijk koelt dat dus flink af!

KORT NIEUWS

WAT VALT ER TE WETEN?

WE GAAN WEER GEZELLIG THUIS ETEN…

PROEF DE HERFST OP JE BORD!

Inmiddels is de herfst in volle gang en zoals altijd gaat de menukaart bij Het Vrolijke Schaap mee met de seizoenen. Ook nu we er thuis een gezellige boel van gaan maken door lekker samen te tafelen. Ook in ons bezorg- en afhaalmenu zijn heerlijke herfstgerechten verkrijgbaar! Geniet van pompoencurry, wildpate, hertenrugfilet of haasfilet van everzwijn, met passie voor U klaargemaakt door Tine en Maurice.

DE LEKKERSTE BIEREN GEWOON BIJ U THUIS…

ZOALS LA TRAPPE BOCK

De smaak van de herfst in je glas. Dat kan ook thuis met het haal & breng assortiment bieren van Het Schaap. Kies uit 17 heerlijke bieren, waarvan liefst vier alcoholvrij of alcoholarm. Bij veel gerechten op onze bezorg- en afhaalkaart vindt U een biertip. Makkelijk om zo het beste biertje te vinden bij je gerecht! Zoals de La Trappe Bock. Een nagistend, volmoutig meergranen bockbier. La Trappe Bockbier is het enige trappistenbockbier ter wereld. Het wordt gebrouwen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en gist lichtjes na op de fles. Dit unieke seizoensproduct is dieprood van kleur, heeft een zeer volle smaak en een moutige geur. De aromatische hopsoorten en mooie (gebrande) moutsoorten zorgen voor een aangename bitterheid die verrassend samensmelt met de lichtzoete ondertoon. Al deze eigenschappen maken La Trappe Bockbier tot een prachtig herfstbier dat alle zintuigen streelt.

 

NOOD BREEKT WET…

AFFLIGEM VERVANGT FLOREFFE!

Een gevolg van de geldende corona-maatregelen is ook dat een aantal Belgische bieren slechter verkrijgbaar is. Daarom zijn we genoodzaakt de bieren uit de Floreffe-serie tijdelijk te vervangen door de bieren van Affligem. Zeker geen slechte keuze, want ook deze bieren zijn van uitmuntende kwaliteit. Geniet van de blond, dubbel of tripel in het bijzondere Affligem-glas en overtuig U zelf!

 

SNEL SCHAKELEN…

AANVULLEN ATTRIBUTEN VOOR BEZORGEN & AFHALEN

Na de definitieve aankondiging van de sluiting van de horeca op dinsdag-avond moet je snel schakelen. Daarom al dinsdagavond aan het werk met het samenstellen van de nieuwe bezorg&afhaalkaart en inventariseren welk gerecht in welke doosjes moet, inventariseren wat je daarvan nog hebt en op woensdag gelijk nieuw halen. Neemt allemaal wel flink ruimte in!

 

CADEAUKAARTEN

Cadeaukaarten voor een lekker etentje zijn in vele soorten verkrijgbaar bij o.a. supermarkten, maar ook online. Het is voor ons ondoenlijk om alle verschillende kaarten te accepteren, maar vaak ook vinden wij de door ons af te dragen vergoedingen te hoog. Deze lopen op tot 25% van het besteedde bedrag en meer!

De afbeelding laat zien welke kaarten wij graag van U accepteren. Dat zijn, van boven naar beneden en van links naar rechts:

– de VVV dinercheque en zijn papieren voorloper
– de VVV cadeaukaart, maar niet de papieren VVV cadeaubon
– de DinerCadeaukaart
– de Dinerbon
– de Nationale Dinerbon.

De afbeelding toont de meest recente versie van de kaarten. Oudere versies kunnen nog in omloop zijn. Bij twijfel: even bellen!

‘Aandacht is datgene waar het in onze brasserie om gaat. Persoonlijke aandacht voor U, onze gast. Maar ook aandacht voor kwaliteit, smaak, presen­tatie, ambiance, hygiëne en voedsel-veiligheid. Aan­dacht voor duurzaamheid en aandacht voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.’

Call Now ButtonBel ons