Schapenpraat

Mei 2020

NIEUWSBRIEF MEI 2020
Als we dit schrijven is het dag 46 van de horeca-sluiting, de zevende week is al van start gegaan! Inmiddels is duidelijk dat we nog tot minstens 19 mei op slot blijven en onze verwachting is dat er nog een verlenging tot 2, 9 of 16 juni aan zit te komen. Net als veel collega-bedrijven proberen we een basis-omzet te genereren door maaltijden af te laten halen en thuis te bezorgen. Dat loopt best goed, maar levert niet de omzet op die je nodig hebt. Goed dus dat er van overheidswege een aantal steunmaatregelen zijn, waar ook wij gebruik van maken. Maar ook die gaan je niet ongeschonden door deze periode heen helpen. Laat duidelijk zijn dat de horeca-sluiting één van de maatregelen is die genomen is om de verspreiding van het corona-virus in te dammen. Het is dan ook bitter te moeten constateren dat door de vele speculaties over de voorwaarden waaronder restaurants straks weer open mogen, het haast lijkt of die de grote boosdoener waren bij de verspreiding van het corona-virus. Laat duidelijk zijn dat het besmettingsrisico in supermarkten, tuincentra en bouwmarkten aanzienlijk groter is omdat mensen daar voortdurend in beweging zijn.

Dit is voor iedereen een lastige tijd. Er zijn veel beperkingen waardoor je niet meer zomaar naar familie of vrienden kan, opa en oma geen bezoek mogen hebben in het verpleeghuis en je zomervakantie in het water valt. Genieten is op dit moment iets dat je thuis moet doen, gewoon in je eigen kringetje. Ga gezellig samen thuis-uit-eten door een lekker diner te bestellen bij Het Schaap en help ons daarmee te overleven!
BINNENKORT BIJ HET SCHAAP
15 mei 2020 – 19:00 uur

HET WITTE GOUD – GEANNULEERD

Door de verplichte horeca-sluiting kan deze avond tot onze spijt geen doorgang vinden!
MEER NIEUWS
Toekomst…

1,5 MTR. SAMENLEVING:
WAT TE DOEN OM RESTAURANTBEZOEK WEER MOGELIJK TE MAKEN?

Nu langzamerhand de door de overheid afgekondigde corona-maatregelen worden versoepeld kijken alle horeca-ondernemers reikhalzend uit naar het moment dat zij de deuren weer mogen openen. Natuurlijk geldt dat ook voor Het Schaap! Maar laten we wel zijn: er is nog een lange weg te gaan. Ondanks dat onze branche-vereniging Koninklijke Horeca Nederland al enkele weken geleden een concept-opzet presenteerde voor de 1,5 mtr. samenleving in de horeca, is daar door de autoriteiten nog niet op gereageerd. Als gevolg van die lakse opstelling zijn restaurants nu allemaal bezig om hun eigen interpretatie te geven aan de verwachtte voorwaarden. Wij vinden dat een gevaarlijke opstelling. Natuurlijk denken ook wij na over de toekomst, maar realiseren ons ook dat het laatste woord over en de vaststelling van de voorwaarden een zaak van de overheid is. Onderzoek leert dat 90% van de horeca-ondernemers denkt dat een 1,5 mtr. samenleving in hun bedrijf niet valt te realiseren of dat daardoor hun bedrijf niet meer rendabel te exploiteren is. Belangrijk is ook wat de interpretatie moet zijn van het begrip 1,5 mtr. Is dat bedoeld als afstand van mond-tot-mond, of ook voor rug-tot-rug. Voor de inrichting van je horecazaak best wel een belangrijk gegeven! Ook wij zullen er niet aan ontkomen om met schermen tussen de tafels te gaan werken en een oplossing te vinden voor de manier van uitserveren van drankjes en gerechten.

Wij houden U op de hoogte!
Thuis-Uit-Eten

BEZORGEN EN AFHALEN

Thuis genieten van de vertrouwde smaken van Het Vrolijke Schaap!
Brasserie “Het Vrolijke Schaap” heeft na de horeca-sluiting op 15 maart als één van de eersten het initiatief genomen om een take-away service te starten. Wij stellen U dan ook graag in de gelegenheid om lekkere gerechten kant-en-klaar bereid af te halen of te laten bezorgen. Voor levering op dezelfde dag kunt U bestellen tot 18:30 uur. Uitlevering vindt plaats rond een door Uzelf gekozen tijdstip tussen 17:00 en 20:00 uur. Bezorgen doen we in Oudenbosch, Oud-Gastel, Bosschenhoofd, Zegge en Standdaarbuiten. Alle warme gerechten worden ook warm geleverd, U hoeft er zelf niets meer aan te doen, behalve lekker van te smullen!

Om te bestellen kunt U gebruik maken van onze bestelsite die U kunt bereiken via de knop “Bestellen” op www.vrolijke-schaap.nl/bezorgen.htm. Ook kunt U bellen of WhatsAppen met onze besteltelefoon 06-50503038.

Wanneer U bestelt via de bestelsite betaald U met iDeal. Belt of WhatsApped U, dan ontvangt U op de dag van levering een betaalverzoek op Uw mobiele telefoon. Hiermee kunt U op eenvoudige wijze de betaling overmaken.
10 mei 2020

MOEDERDAG

Verras moeder met een lekkere maaltijd!

Het is bijna alweer Moederdag en dit jaar is het extra moeilijk om wat leuks voor Moeder te verzinnen. Door de maatregelen mag je niet met z’n allen tegelijk op bezoek dus dat vereist de nodige planning. Ons idee: verras Moeder (en Vader) met een lekker diner van Het Schaap, te bestellen op de gebruikelijke wijze (zie hierboven). Geef als afleveradres het adres van Moeder op, dan zorgen wij dat het daar wordt bezorgd!

Ook leuk om te geven: de Thuis-Uit-Eten-Bon! Een speciaal voor deze nare periode ontwikkelde cadeaubon van Het Vrolijke Schaap die je heel eenvoudig online kunt inwisselen. U kunt de bon bestellen in onze bestelsite!
“Als alles weer normaal is, kom ik snel weer bij je eten…”

Waarom dat geen goed idee is ziet U hier!
‘Aandacht is datgene waar het in onze brasserie om gaat. Persoonlijke aandacht voor U, onze gast. Maar ook aandacht voor kwaliteit, smaak, presen­tatie, ambiance, hygiëne en voedsel-veiligheid. Aan­dacht voor duurzaamheid en aandacht voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.’

Call Now ButtonBel ons