NIEUWSBRIEF

FEBRUARI 2022

NIEUWSBRIEF

FEBRUARI

2022

OP VOLLE KRACHT VOORUIT!

VERSOEPELINGEN MAKEN MEER MOGELIJK.

 

Fijn dat U weer even de tijd neemt om onze nieuwsbrief te lezen. Het is voor ons, naast onze social-media posts, de belangrijkste manier om met U te communiceren. Maar het liefst doen we dat natuurlijk toch face-to-face, gezellig tijdens Uw diner bij ons aan tafel.

In de afgelopen 22 maanden moesten we totaal 12 maanden gesloten blijven tijdens drie lockdowns. Gelukkig konden we toch nog contact houden met U door het bezorgen en afhalen. Uw niet aflatende steun heeft ons tijdens die lockdowns goed gedaan en er ongetwijfeld voor gezorgd dat we in emotioneel opzicht goed door die periodes heen kwamen. Onze dank daarvoor is dus zeker op zijn plaats!

Tijdens de laatste lockdown hebben we de gelegenheid gehad om ons bedrijf op te frissen door een flinke schildersbeurt. Ook hebben we eenheid gebracht in de decoratie door leuke, humoristsche en tegelijkertijd absurdistische kunstposters van de Amsterdamse kunstenaar Maarten Léon aan de wanden te hangen.

Gelukkig gaan we langzamerhand wer terug naar “normaal”. Vanaf vrijdag 18 februari zijn de coronaregels in Nederland aanzienlijk versoepeld. Voor Uw bezoek aan ons restaurant is nog wel het corona-toegangsbewijs nodig, maar de anderhalve meterregel en het verplichte mondkapje gelden dan niet meer. Ook mag de horeca tot uiterlijk 01:00 uur openblijven. U kunt dus weer gezellig met vrienden, familie of collega’s komen eten! We maken graag een mooie opstelling voor Uw gezelschap!

Vanaf vrijdag 25 februari is het corona-toegangsbewijs voor Uw bezoek aan de horeca niet meer noodzakelijk en kunt U tot in de kleine uurtjes “op café”. Toch vragen wij U om bij mogelijk corona-gerelateerde klachten thuis te blijven en Uw bezoek uit te stellen. Daarmee verkleint U het risico dat andere gasten mogelijk besmet raken.

Ons restaurant laten we qua indeling nog even zoals het nu is. De schermen blijven nog hangen, de afstand tussen de tafels handhaven we nog even.

WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?

MOGELIJKHEDEN BIJ HET SCHAAP.

 

Op woensdag en donderdag opent Het Schaap om 17:00 uur en opent de keuken om 17:30 uur voor het diner. U kunt binnenlopen tot 20:00 uur, de keuken en het restaurant sluiten om 22:00 uur.

Op vrijdag en zaterdag opent het schaap om 15:00 uur voor koffie of om te borrelen. De keuken opent om 17:30 uur voor het diner. U kunt binnenlopen tot 20:30, de keuken sluit om 22:30 uur, het restaurant om 23:00 uur.

Op zondag opent Het Schaap om 15:00 uur voor koffie of om te borrelen. De keuken opent om 17:30 uur voor het diner. U kunt binnenlopen tot 20:00 uur, de keuken sluit om 22:00 uur, het restaurant om 22:30 uur.

U kunt voor vrijdag, zaterdag en zondag reserveren voor onze Afternoon Tea, High Wine of High Beer. Aanvang daarvan is naar keuze om 15:00 uur of om 15:30 uur. High Wine en High Beer zijn uitstekend te combineren binnen één gezelschap.

Natuurlijk kunt U op vrijdag zaterdag en zondag vanaf 15:00 uur ook terecht voor een lekker kopje koffie of gezellig bijkletsen met vrienden, collega’s en familie onder het genot van een lekker wijntje of een speciaalbiertje.

Zondag 3 april 2022, 13:30-16:00 uur

 

BIERSPEKTAKEL

“OAKED, SMOKED & INFUSED”

EEN TRADITIE HERVAT…

 

Nu het allemaal weer kan en mag zijn we de eerste om een oude traditie nieuw leven in te blazen. Op zondag 3 april 2022 organiseren we ons eerste bierspektakel sinds 2019!

En wat voor één! Met als thema “oaked, smoked & infused” gaan we U laten proeven van prachtige houtgelagerde, gerookte en infusie-bieren. We hebben er tien geselecteerd, U mag er zes uit kiezen om te proeven uit onze 15 cl proefglaasjes! Dat wordt nog moeilijk kiezen!

Tijdens de proeverij laten we U ook nog genieten van een viertal heerlijke hapjes die lady-chef Tine met passie voor U klaar maakt. En bent U niet zo’n bierdrinker, dan is er gelijkertijd een wijnproeverij van zes uitgelezen wijnen. Een mooi feestje dus, voor een prijs van €21,95 p.p.

Na afloop heeft U vast wel trek in een mooi diner. We bieden U daarvoor natuurlijk de gelegenheid en bieden U graag 10% korting op Uw diner. Reserveer daarvoor wel vooraf, om zeker te zijn van een plaatsje en om aanspraak te maken op de korting.

Zin in? Reserveren kan uitsluitend telefonisch via 0165-310100 of 06 5050 3038. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt.

CARNAVAL 2022

HET BEGINT ER WEER OP TE LIJKEN!

 

Gelukkig waren de versoepelingen net op tijd om dit jaar toch weer een carnaval te vieren dat er weer een beetje op lijkt! Gezellig met elkaar feesten, dansen, lol maken en ouwehoeren!

Net als in voorgaande jaren blijft Het Schaap van carnavals-zaterdag (26 februari) tot en met carnavals-dinsdag (1 maart) gesloten.

Natuurlijk wensen we alle carnavals-vierders een fantastisch feest! De laatste jaren hebben ons geleerd dat we het moment moeten pakken. Grijp dus die kans!

WISSELENDE MENUKAART

OOK AAN VEGETARIËRS WORDT GEDACHT!

 

Goed om te weten dat Brasserie “Het Vrolijke Schaap” de menukaart elke zes weken wijzigt. Op die manier kunnen we meegaan met de seizoenen en U steeds weer verwennen met nieuwe lekkere gerechten.

Ook aan de vegetariërs wordt gedacht. Zo is er per gang steeds keuze uit minimaal twee vegetarische gerechten, met zorg voor U samengesteld.

Wat te dnken van de Burrata Caprese die we U op onze aktuele menukaart aanbieden? Heerlijke verse mozzarella-achtige Italiaanse roomkaas, gevuld met verse stracciatella-room. Lekker met tomaat, pesto, rucola en balsamico. Als voorgerecht op onze kaart voor €10,95!

GEEF EENS EEN LEKKER CADEAU!

EEN BON VAN HET SCHAAP IS EEN GOED IDEE!

Bij Brasserie “Het Vrolijke Schaap” kunt U een dinerbon aanschaffen voor elk gewenst bedrag. We verpakken de bon in een mooie envelop, een leuk cadeau om weg te geven dus.

Ook zijn er cadeaubonnen voor een Afternoon Tea, High Wine of High Beer. Alle bonnen zijn twee jaar geldig vanaf de datum van aanschaf!

CADEAUKAARTEN

Cadeaukaarten voor een lekker etentje zijn in vele soorten verkrijgbaar bij o.a. supermarkten, maar ook online. Het is voor ons ondoenlijk om alle verschillende kaarten te accepteren, maar vaak ook vinden wij de door ons af te dragen vergoedingen te hoog. Deze lopen op tot 25% van het besteedde bedrag en meer!

De afbeelding laat zien welke kaarten wij graag van U accepteren. Dat zijn, van boven naar beneden en van links naar rechts:

– de VVV dinercheque en zijn papieren voorloper
– de VVV cadeaukaart, maar niet de papieren VVV cadeaubon
– de DinerCadeaukaart
– de Dinerbon
– de Nationale Dinerbon.

De afbeelding toont de meest recente versie van de kaarten. Oudere versies kunnen nog in omloop zijn. Bij twijfel: even bellen!

‘Aandacht is datgene waar het in onze brasserie om gaat. Persoonlijke aandacht voor U, onze gast. Maar ook aandacht voor kwaliteit, smaak, presen­tatie, ambiance, hygiëne en voedsel-veiligheid. Aan­dacht voor duurzaamheid en aandacht voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.’

Call Now ButtonBel ons