NIEUWSBRIEF

ZOMER 2022

NIEUWSBRIEF

ZOMER

2022

WELKOM BIJ HET SCHAAP

 

Wat lijkt het al weer lang geleden dat ons leven werd beheerst door het corona-virus. Intussen zijn ook bij Het Schaap alle corona-maatregelen opgeheven en zijn we langzamerhand weer status “normaal”. Natuurlijk is het voor iedereen raadzaam om alert te blijven op een eventuele opleving van het virus maar we verwachten niet meer van die draconische maatregelen als eerder werden genomen.

Nu dienen zich nieuwe problemen aan. Horeca-personeel is lastig te vinden en veel bedrijven kampen dan ook met een chronisch tekort aan mensen. De Russisch-Oekraïense oorlog zorgt voor veel onrust op de termijnmarkten en tekorten aan allerlei producten met als gevolg hogere prijzen die bedrijven weer moeten doorberekenen aan U: de consument.

Natuurlijk probeert ook Het Schaap zich door deze moeilijke periode heen te slaan en met succes: het is fijn om al die vertrouwde gezichten weer regelmatig binnen te zien stappen, net als vele nieuwe gezichten. Laten we hopen dat het niet te lang duurt voor we echt weer naar het oude normaal terug kunnen keren!

HET SCHAAP MET VAKANTIE

VAN 30 JULI T/M 16 AUGUSTUS 2022

 

Gedwongen door personeelsproblemen valt onze vakantie dit jaar heel anders dan in andere jaren: midden in de zomervakantie.

Het Schaap is gesloten vanaf zaterdag 30 juli tot en met dinsdag 16 augustus. Vanaf woensdag 17 augustus staan we weer voor U paraat!

WAT KUNNEN WE VOOR U DOEN?

MOGELIJKHEDEN BIJ HET SCHAAP.

 

Op woensdag en donderdag opent Het Schaap om 17:30 uur en opent ook de keuken voor het diner. U kunt binnenlopen tot 20:00 uur, de keuken en het restaurant sluiten om 22:00 uur.

Op vrijdag en zaterdag opent het schaap om 15:00 uur voor koffie of om te borrelen. De keuken opent om 17:30 uur voor het diner. U kunt binnenlopen tot 20:30, de keuken sluit om 22:30 uur, het restaurant om 23:00 uur.

Op zondag opent Het Schaap om 15:00 uur voor koffie of om te borrelen. De keuken opent om 17:30 uur voor het diner. U kunt binnenlopen tot 20:00 uur, de keuken sluit om 22:00 uur, het restaurant om 22:30 uur.

U kunt voor vrijdag, zaterdag en zondag reserveren voor onze Afternoon Tea, High Wine of High Beer. Aanvang daarvan is naar keuze om 15:00 uur of om 15:30 uur. High Wine en High Beer zijn uitstekend te combineren binnen één gezelschap.

Natuurlijk kunt U op vrijdag zaterdag en zondag vanaf 15:00 uur ook terecht voor een lekker kopje koffie of gezellig bijkletsen met vrienden, collega’s en familie onder het genot van een lekker wijntje of een speciaalbiertje.

WIE O WIE?…

KOMT ONS TEAM VERSTERKEN

 

Uitgerekend nu alles weer kan en mag en de economie op volle toeren draait is het met name voor de horeca moeilijk om aan personeel te komen. Ook Brasserie “Het Vrolijke Schaap” wordt hierdoor getroffen.

Werken in de horeca is leuk en geeft veel voldoening. De werktijden zijn natuurlijk minder leuk, voornamelijk in het weekend. Dat maakt het tegelijkertijd ook een fantastische bijbaan voor scholieren en studenten. Die hebben immers door de week geen gelegenheid om te werken en zijn dus juist aangewezen op het weekend.

Wij zoeken personeel vanaf onze vakantie, dus vanaf half augustus. Ben je geïnteresseerd, of ken je iemand die een leuke baan zoekt: we horen het graag!

WEEKEND-BORREL

 ELKE VRIJDAG, ZATERDAG EN ZONDAG!

 

Op vrijdag, zaterdag en zondag openen we onze brasserie om 15:00 uur voor een gezellige borrel met vriendden, familie of collega’s. Geniet van ons grote assortiment speciaalbieren en veel verschillende wijnen per glas. Eventueel serveren we er ook heerlijke borrelhapjes bij.

Iets uitgebreiders kan natuurlijk ook. Denk eens aan een Afternoon Tea met vriendinnen en geniet van veel verschillende smaken thee en etagères vol mooie en heerlijk hapjes voor een prijs van €20,95 per persoon.

Leuke alternatieven zijn de High-Beer en de High-Wine. Een 5-gangen mini-diner met kleine culinaire gerechtjes, steeds vergezeld van een proefglaasje bier of wijn. Het leuke is dat U de twee ook kunt combineren zodat Uw gasten een keuze kunnen maken voor bier of wijn. Een superleuke middag voor €32,95 per persoon! Denk eraan dat al deze arrangementen vooraf gereserveerd moeten worden!

ONZE MENUKAART

 LAATSTE VERSIE ALTIJD ONLINE

 

Onze meest actuele menukaart vindt U altijd online. Sowieso op onze wesite www.vrolijke-schaap.nl maar ook op onze facebookpagina en via onze vermelding op “The Fork”. We proberen elke zes weken een nieuwe kaart te lanceren. Houd dus goed in de gaten of er wat lekkers voor U bij is!

THEMA-AVONDEN EN BIERSPEKTAKELS

NU EVEN NIET

 

Hoezeer het ons ook spijt is het onder de huidige omstandigheden door het schrijnend tekort aan personeel niet mogelijk onze traditionele thema-avonden en bierspektakels te organiseren. Natuurlijk houden wij U op de hoogte zodra daar verandering in komt.

GEEF EENS EEN LEKKER CADEAU!

 

EEN BON VAN HET SCHAAP IS EEN GOED IDEE!

 

Bij Brasserie “Het Vrolijke Schaap” kunt U een dinerbon aanschaffen voor elk gewenst bedrag. We verpakken de bon in een mooie envelop, een leuk cadeau om weg te geven dus.

Ook zijn er cadeaubonnen voor een Afternoon Tea, High Wine of High Beer. Alle bonnen zijn twee jaar geldig vanaf de datum van aanschaf!

CADEAUKAARTEN

 

Cadeaukaarten voor een lekker etentje zijn in vele soorten verkrijgbaar bij o.a. supermarkten, maar ook online. Het is voor ons ondoenlijk om alle verschillende kaarten te accepteren, maar vaak ook vinden wij de door ons af te dragen vergoedingen te hoog. Deze lopen op tot 25% van het besteedde bedrag en meer!

De afbeelding laat zien welke kaarten wij graag van U accepteren. Dat zijn, van boven naar beneden en van links naar rechts:

– de VVV dinercheque en zijn papieren voorloper
– de VVV cadeaukaart, maar niet de papieren VVV cadeaubon
– de DinerCadeaukaart
– de Dinerbon
– de Nationale Dinerbon.

De afbeelding toont de meest recente versie van de kaarten. Oudere versies kunnen nog in omloop zijn. Bij twijfel: even bellen!

‘Aandacht is datgene waar het in onze brasserie om gaat. Persoonlijke aandacht voor U, onze gast. Maar ook aandacht voor kwaliteit, smaak, presen­tatie, ambiance, hygiëne en voedsel-veiligheid. Aan­dacht voor duurzaamheid en aandacht voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.’

Call Now ButtonBel ons