NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2021

Vanaf 5 juni j.l. mochten we de deuren van Brasserie “Het Vrolijke Schaap” eindelijk weer openen. Uiteraard wel met de nodige restricties, maar een langdurige uiterst vervelende periode werd eindelijk afgesloten. Het weer opnieuw mogen ontvangen van gasten geeft ons veel voldoening en maakt het leven zo veel leuker.

En wat was U blij “dat het weer mocht”! Waar we dachten dat het voor veel van U nog best bezwaarlijk zou zijn om ons restaurant te bezoeken, maakte U massaal gebruik van die mogelijkheid. De vanwege de geldende maatregelen beperkte capaciteit werd op veel avonden grotendeels ingevuld.

De nog steeds oplopende vaccinatiegraad en de vaccinatie-bereidheid stemt hoopvol voor de toekomst. Hopelijk blijft het aantal ziekenhuisopnames op een acceptabel niveau, met een aanvaardbare druk op de gezondheidszorg. Als we dat samen voor elkaar kunnen krijgen kunnen we straks weer terug naar een volledig normaal, zonder basis-beperkingen. In dat geval sluiten we dit jaar dan in alle opzichten hoopvol af!

VAKANTIE IN DEZE TIJD…

IS DAT NOU ECHT NODIG?

 

Eindelijk kunt U weer eens lekker bij ons komen eten, gaan we gewoon op vakantie! Is dat nou echt nodig na al die tijd gesloten te zijn geweest? Een opmerking die wij ons best wel voor kunnen stellen. Het Schaap sluit de deuren van 16 augustus tot en met 26 augustus 2021. Voornaamste reden daarvoor zijn de geplande vakanties van ons personeel, die gebonden zijn aan de vakanties van hun partners of ouders. Gevolg daarvan is dat we in die periode gewoon onvoldoende personeel hebben om het restaurant open te houden. U bent vanaf vrijdag 27 augustus weer van harte welkom voor een heerlijk en gezellig diner. 

Steeds grotere keuze in alcoholvrij

Nieuws van het Bierfront

Steeds meer is er een toenemende bewustwording waarneembaar bij de horeca-bezoeker waar het gaat om alcohol en verkeer. Met een slok op achter het stuur is niet meer van deze tijd. Gelukkig is er een groeiend aanbod van alcoholvrije en alcoholarme bieren in de markt.

Brasserie “Het Vrolijke Schaap” biedt U keuze uit liefst 13 verschillende bieren in het alcoholvrije en alcoholarme segment. En dat zijn niet alleen de welbekende alcoholvrije pils-klonen, maar ook bieren met de smaakbeleving van heerlijke craft-bieren.

De laatste toevoegingen zijn de Cornet Oaked (0,3%, €4,50), de Viven NadaIPA (0,3%, €4,50) en de Budels Witte Parel 0.0 (0,0%, €2,70). Stuk voor stuk goed gebrouwen bieren met een eigen kenmerkende smaak!

CADEAUKAARTEN

Cadeaukaarten voor een lekker etentje zijn in vele soorten verkrijgbaar bij o.a. supermarkten, maar ook online. Het is voor ons ondoenlijk om alle verschillende kaarten te accepteren, maar vaak ook vinden wij de door ons af te dragen vergoedingen te hoog. Deze lopen op tot 25% van het besteedde bedrag en meer!

De afbeelding laat zien welke kaarten wij graag van U accepteren. Dat zijn, van boven naar beneden en van links naar rechts:

– de VVV dinercheque en zijn papieren voorloper
– de VVV cadeaukaart, maar niet de papieren VVV cadeaubon
– de DinerCadeaukaart
– de Dinerbon
– de Nationale Dinerbon.

De afbeelding toont de meest recente versie van de kaarten. Oudere versies kunnen nog in omloop zijn. Bij twijfel: even bellen!

‘Aandacht is datgene waar het in onze brasserie om gaat. Persoonlijke aandacht voor U, onze gast. Maar ook aandacht voor kwaliteit, smaak, presen­tatie, ambiance, hygiëne en voedsel-veiligheid. Aan­dacht voor duurzaamheid en aandacht voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.’

Call Now ButtonBel ons