TOEGANG VANAF 25 SEPTEMBER?

Met ingang van 25 september 2021 verplicht de overheid ons om van elke binnenkomende gast van 13 jaar of ouder vast te stellen of deze volledig is gevaccineerd tegen corona, recentelijk hersteld is van corona of een negatieve test-uitslag heeft. Daarvoor zullen wij de QR-code van de CoronaCheck-app gebruiken. De QR-code op papier volstaat ook.

Hoewel dat juridisch niet is toegestaan zullen wij in voorkomende gevallen ook toegang verlenen als volledige vaccinatie kan worden vastgesteld met het “gele boekje” of het door de GGD of huisarts afgegeven vaccinatie-bewijs.

Natuurlijk druist deze verplichting in tegen het gastvrijheids-principe waar elke horeca-zaak voor staat. Waar iedereen welkom is voor een hapje en een drankje en een stuk gezelligheid. We gaan er dan ook van uit dat deze verplichting van zeer tijdelijke aard zal zijn!

In het kort: vergeet bij Uw bezoek aan Brasserie “Het Vrolijke Schaap” de CoronaCheck-app, het “gele boekje” of Uw vaccinatie-bewijs niet. Denkt U er ook aan een geldig legitimatie-bewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) mee te nemen? Alleen dan kunnen we vaststellen of de getoonde documenten daadwerkelijk bij U horen.

 

Een veilig Schaap, in ieders belang!

‘Aandacht is datgene waar het in onze brasserie om gaat. Persoonlijke aandacht voor U, onze gast. Maar ook aandacht voor kwaliteit, smaak, presen­tatie, ambiance, hygiëne en voedsel-veiligheid. Aan­dacht voor duurzaamheid en aandacht voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.’

Call Now ButtonBel ons