KERSTMIS EN OUD & NIEUW

Leuker kunnen we het niet maken…

Beste gasten en relaties,

Opnieuw zijn we veroordeeld tot een bijzondere kerstviering en een raar oud & nieuw. Net als in 2020 zijn we noodgedwongen weer beperkt in onze mogelijkheden. Lekker uit eten is er ook met de kerst niet bij, het traditionele vuurwerk gaat ook dit jaar in rook op.

Nog tot zeker 14 januari moeten wij de deuren gesloten houden. Als we heel eerlijk zijn, denken we niet dat het daarbij zal blijven. Jammer, met in het achterhoofd de frisse opknapbeurt die we in Het Schaap hebben doorgevoerd en waar we U zo graag van willen laten meegenieten.

Er is inmiddels regelmatig geïnformeerd of we het bezorgen en afhalen al weer van stal hebben gehaald. In de lopende lockdown-periode hebben we dat tot nu toe niet gedaan, uitgezonderd dan voor kerstavond en eerste kerstdag. We denken daar nu over na en nemen daarover in het begin van het nieuwe jaar een beslissing. Houd dus onze website in de gaten!

Voor nu wensen wij U, met alle beperkingen, een prachtig kerstfeest en een fantastisch 2022. We hopen U snel weer aan Uw voordeur te ontmoeten en, wie weet, mag U zelfs alweer snel bij ons aan tafel aanschuiven! Blijf veilig, blijf gezond. Denk aan een ander, dan denk je ook aan jezelf!

‘Aandacht is datgene waar het in onze brasserie om gaat. Persoonlijke aandacht voor U, onze gast. Maar ook aandacht voor kwaliteit, smaak, presen­tatie, ambiance, hygiëne en voedsel-veiligheid. Aan­dacht voor duurzaamheid en aandacht voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.’

Call Now ButtonBel ons