WIE MAAKT U BLIJ…
…met onze gratis kerstdiners?

Kerstmis is een feest met meerdere gezichten. Voor velen eert het de geboorte van Christus, voor anderen staat het symbool voor vrede en hoop. Voor weer anderen is het bovenal een familie-feest. Maar voor iedereen is het een feest vol licht en gezelligheid. Met z’n allen rond de tafel voor een met zorg bereid kerstdiner. Praten, lachen, genieten van elkaar.

Kerstmis wordt dit jaar anders dan we gewend zijn. De impact van de corona-maatregelen maakt dat we het feest kleinschaliger zullen moeten vieren. Met minder gasten om de tafel, aan de eigen tafel. Want lekker uit eten in je favoriete restaurant is er even niet bij.

Geen feest met opa en oma van beide kanten, niet met de kinderen en hun aanhang, niet met al Uw vrienden. Dat maakt de keuze wie er wordt uitgenodigd voor het kerstdiner niet makkelijker, maar geeft ook een excuus om niet iedereen te hoeven uitnodigen.

Bij Het Schaap begrijpen we dat juist dit jaar, met de beperkte mogelijkheden, kerst het beste en mooiste moet worden wat je in deze omstandigheden kunt realiseren. Om daar bij te helpen verloten we twee gratis 4-gangen kerstavond-bezorg-keuzediners t.w.v. €93,90! De bedoeling is dat U daarvoor twee extra gasten bij U thuis uitnodigt!

Hoe komt U daarvoor in aanmerking? Simpel, door Uzelf aan te melden voor ons kerstavond-bezorg-keuzediner op 24 december. Doe dat vóór 12 december en voor het aantal personen waarmee U in elk geval aan het diner deelneemt. Uit alle binnengekomen inschrijvingen trekken wij één bezorg-adres waar we twee extra gratis diners gaan bezorgen. U krijgt daar per email of telefonisch bericht van.
Accepteert U de prijs, dan ontvangt U van ons een kortingscode ter waarde van €93,90. Daarna heeftU nog tot en met 17 december om alle keuzes door te geven.

Speciaal voor de kerst hebben we een bijzondere manier van bezorgen. Bij een eerste levering bezorgen we het voorgerecht en de soep. Een uur later volgt de tweede levering met het hoofdgerecht en het dessert. Wat warm moet zijn wordt warm geleverd, dus geen gedoe in de keuken!

Bedenk alvast wie U extra gaat uitnodigen bij U thuis en meldt U snel aan. Dan heeft U de grootste keuze in bezorgmomenten Het aantal bezorgadressen is beperkt, dus de kans is groot!

Call Now ButtonBel ons