In een pers-conferentie op 28 september 2020 hebben Minister-President Mark Rutte en Minister Hugo de Jonghe aanvullende maatregelen bekend gemaakt voor de horeca.

Horeca-bedrijven mogen elke dag vanaf 21:00 uur geen gasten meer ontvangen en moeten om 22:00 uur leeg zijn, d.w.z. er mogen dan geen gasten meer binnen zijn. Deze maatregel wordt door ons niet als ernstig belemmerend ervaren. Hij lijkt hoofdzakelijk bedoeld om overmatig alcoholgebruik in de “natte” horeca, met als gevolg een lossere omgang met de regels, te ontmoedigen.

Daarnaast is er een wijziging in de toegestane omvang van gezelschappen. Zowel binnen als buiten, dus ook in de horeca, is de maximale gezelschapsgrootte als mensen NIET tot één huishouden behoren vastgesteld op vier personen. Kinderen tot 13 jaar tellen niet mee. Personen uit verschillende huishoudens mogen met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Met andere personen dienen ze 1,5 meter afstand te houden.

Online reserveren is mogelijk voor een gezelschap tot maximaal 4 personen. Is Uw gezelschap groter, of horen de personen in Uw gezelschap niet tot hetzelfde huishouden, neem dan telefonisch contact op via 0165-310100 zodat wij kunnen overleggen welke mogelijkheden er zijn.

We verwachten dat er strenger gaat worden gehandhaafd en drukken U daarom op het hart om tijdens Uw bezoek aan Brasserie “Het Vrolijke Schaap” de regels zo goed mogelijk op te volgen!

 

Call Now ButtonBel ons