Schapenpraat

Juli / augustus 2020

NIEUWSBRIEF JUNI 2020

Inmiddels zijn we alweer bijna twee maanden aan de gang. In alle eerlijkheid: het gaat beter dan gehoopt. Veel van onze trouwe gasten hebben we in middels al weer mogen begroeten, maar een aantal hebben we tot nu toe nog niet gezien. Mogelijk vinden zij een bezoek aan onze Brasserie, en de horeca in het algemeen, nog wel te risicovol. We begrijpen hun angst, want het virus is dan misschien wel minder prominent aanwezig, maar het is zeker nog niet uitgeroeid!. Voorzichtigheid blijft geboden en we hopen dan ook van harte dat iedereen de maatregelen trouw blijft opvolgen. Bij Het Schaap hanteren we nog steeds de gezondheidscheck, staan de tafels op voldoende afstand van elkaar en is er extra bescherming door de inzet van viruswerende schermen.

EEN BLIK IN EEN VEILIG SCHAAP

Bovenstaande foto’s geven een indruk van de ambiance en de veiligheidsmaatregelen die U thans in onze brasserie mag verwachten. De tafels staan op veilige afstand van elkaar en ze zijn van elkaar gescheiden door viruswerende schermen. Die schermen hebben we opgehangen, zodat ze in de ruimte lijken te zweven. Let ook op de rode loper, waarmee afstand tot de tafels wordt gecreëerd. Aan hygiëne wordt veel aandacht besteed. Zo worden de tafel, stoelen en de materialen op de tafel na elk gebruik gedesinfecteerd.

MET EEN GROEPJE UIT ETEN?

Check de mogelijkheden!
Volgens de corona-regels mogen twee personen die niet tot hetzelfde huishouden behoren zich binnen 1½ meter van elkaar bevinden. Twee personen aan één tafel is dus nooit een probleem. Voor personen die wel tot hetzelfde huishouden behoren is er geen maximun. Bij Het Schaap kunt U dan met maximaal 8 personen terecht. Wilt U toch met familie, uitwonende gezinsleden, vrienden of collega’s komen eten, dan bieden wij die mogelijkheid voor maximaal vier personen uit maximaal vier verschillende huishoudens. Geeft U dat wel bij de reservering even door?

WE GAAN ER EVEN TUSSENUIT…

VAKANTIE TOT EN MET 6 AUGUSTUS!

Van 27 juli tot en met 6 augustus is Uw favoriete brasserie gesloten. We gaan even alle beslommeringen van het corona-virus van ons afschudden, maar blijven voor alle zekerheid gewoon in eigen land!

 

 

GEEN TERRAS IN 2020!

Door de maatregelen ter bestrijding van het corona-virus is het dit jaar voor ons niet mogelijk onze terrassen efficiënt te exploiteren. Volgend jaar hopelijk betere mogelijkheden!

 

 CADEAUKAARTEN

Cadeaukaarten voor een lekker etentje zijn in vele soorten verkrijgbaar bij o.a. supermarkten, maar ook online. Het is voor ons ondoenlijk om alle verschillende kaarten te accepteren, maar vaak ook vinden wij de door ons af te dragen vergoedingen te hoog. Deze lopen op tot 25% van het besteedde bedrag en meer!

De afbeelding laat zien welke cadeaukaarten wij graag van U accepteren. Dat zijn, van boven naar beneden en van links naar rechts:

– de VVV dinercheque en zijn papieren voorloper
– de VVV cadeaukaart, maar niet de papieren VVV cadeaubon
– de DinerCadeaukaart
– de Dinerbon
– de Nationale Dinerbon.

De afbeelding toont de meest recente versie van de kaarten. Oudere versies kunnen nog in omloop zijn. Bij twijfel: even bellen!
‘Aandacht is datgene waar het in onze brasserie om gaat. Persoonlijke aandacht voor U, onze gast. Maar ook aandacht voor kwaliteit, smaak, presen­tatie, ambiance, hygiëne en voedsel-veiligheid. Aan­dacht voor duurzaamheid en aandacht voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.’

Call Now ButtonBel ons