You’ll be home for Christmas!

Het schaap redt de kerst!

De avondsluiting van de horeca maakt het niet mogelijk om na 17:00 uur te genieten van een lekker diner in de Nederlandse restaurants. Natuurlijk heeft dit, zeker rond de kerstdagen, grote impact op het sociale leven.

Als alternatief brengt Het Vrolijke Schaap lekkere diners bij U thuis. Tijdens de kerst doen wij dat op een bijzondere wijze, in twee gedeeltes. Eerst bezorgen we de voorgerechten en de soep, een uurtje later gevolgd door het hoofd- en nagerecht. Warm wat warm moet zijn, koud wat koud moet zijn. Geen gedoe in de keuken dus, maar gewoon direct aan tafel lekker eten.

Ons bezorggebied is beperkt tot Oudenbosch, Oud Gastel, Hoeven, Bosschenhoofd, Zegge en Standdaarbuiten.

Kerstavond, 24 december

 

Geniet van de mooiste gerechten uit onze meest recente dinerkaart. U stelt zelf U menu samen, er is geen verplichting in aantal gangen. Vanaf een minimale besteding van €70,00 is de bezorging gratis, daaronder rekenen we €5,00 bezorgkosten.

Het menu vindt U hieronder. Wilt U bestellen bel dan uiterlijk 22 december met 06-50503038 zodat wij alles piekfijn voor U kunnen regelen!

Eerste Kerstdag, 25 december

 UITVERKOCHT!

Een fantastisch kerstdiner bij U thuis! Het enige wat U hoeft te doen is de tafel mooi te dekken, de open haard en de kaarsjes aan te steken, leuk muziekje op en genieten maar!

Ons kerstdiner geeft U steeds keuze uit twee verschillende gerechten per gang: vis of vlees. Vegetariërs komen wij graag op aanvraag tegemoet. 

Het menu vindt U hieronder. Wilt U bestellen bel dan uiterlijk 21 december met 06-50503038 zodat wij alles piekfijn voor U kunnen regelen!

Call Now ButtonBel ons