Stel Uw eigen menu samen!

Brasserie "Het Vrolijke Schaap" biedt U een steeds wisselend assortiment in voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. Hierdoor zijn wij in staat U steeds andere gerechten voor te schotelen bereidt met verse ingrediënten. Eten bij "Het Vrolijke Schaap" is dus steeds verrassend anders! Heeft U haast of is tijd een probleem, laat ons dat dan even weten. Wij kunnen daar dan rekening mee houden!  In onze brasserie wordt ambachtelijk gekookt met veel aandacht voor smaak en presentatie. Daardoor dient U bij drukte rekening te houden met wat langere wachttijden. Ook gaan wij ervan uit dat onze gasten op hun gemak van de maaltijd willen genieten en met hun tafelgenoten willen converseren. Om die reden laten wij wat meer ruimte tussen de gangen. Maak op Uw gemak Uw keuze en vraag eventueel ons personeel om advies. Alle maaltijden worden geserveerd met een fles water en een mandje stokbrood met tapenade en kruidenboter. Op onze wijnkaart vindt U passende wijnen bij de door U gekozen gerechten. Uiteraard schenken wij U ook graag onze huiswijnen per glas, karaf of fles.

Dinerkaart

Voorgerechten Gerookte eendenborst met een crème van geitenkaas en honing €11,95 Klassieke carpaccio van rund met mosterddressing, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas €10.95 Wildham op een salade met mango-chutney €10,95 Geitenkaas uit de oven op een salade met frambozendressing, appeltjes en croutons (Vega) €11,95 Duet van wildpaté's met cranberry-portsaus €10,95 Gepelde grote garnalen in een krokant jasje met teriyaki-mayonaise €12,95 Plateau van gerookte zalm met mosterd-dillesaus €11,45 Avocado-salade met krokant gebakken jalapeño-kaasbeignets (Vega) €10,95   Soepen Italiaanse tomaten-crèmesoep (Vega) €5,45 Mosterdsoep met witte wijn en dragon (Vega)  €5,95 Romige pompoensoep op mediterrane wijze (Vega) €6,95 Wildbouillon met cognac en croutons €6,45       Hoofdgerechten Belse bief met champignon-, peper- of rodewijn-truffelsaus €23,45 Hertenbiefstuk met een saus van bospaddenstoelen €24,95 Vispotje uit de oven met witvis, hollandaisesaus en oude kaas €16,95 Wildstoverij met herfstgarnituur €20,95 Wiener-, jäger- of riesling-schnitzel €15,95 Aussie Angus, twee biefstukjes à 125 gram van Australische black angus-rund met rode-wijnsaus en gekaramelliseerde uien €24,95 Ook als Lady Angus, met één biefstukje €19,95 Heerlijk malse kipsaté (200gr) met huisge­maakte pindasaus en  gebakken uitjes €13,95 Vegaburger met champignons en uitjes, met brie en honing overbakken (Vega) €18,95 Roodbaarsfilet met een romige tomaten-hollandaisesaus €18,95 Pompoencurry met pruimen en rijst (Vega) €19,95 Zalmfilet, gegratineerd met Hollandaisesaus en oude kaas €19,45 Kabeljauw-haas met kreeftensaus en garnalen €21,95 Nagerechten Chef's parfait met Tony Chocolonely seasalt-caramel, chocolade-ijs en slagroom €6,95 Dame Blanche €5,95 Vruchtensorbet €5,95 Plateau van binnen- en buitenlandse kazen met roggebrood en compôte €8,95 Huisdessert “Vrolijke Schaap” met diverse kleine specialiteiten €7,45 Grand Marnier Crème Brûlée met vanille-ijs €6,95 Apple-crumble uit de oven met karamel-saus, praliné-ijs en slagroom €6,45  Surprisemenu 3 gangen surprisemenu € 38,50 Menu bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht 4 gangen surprisemenu € 43,50 Menu bestaande uit voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht Wijnarrangementen Bijpassende wijnarrangementen resp. € 12,30 en € 16,40 (3 en 4 gangen). Ook BOB-arrangementen, resp. € 7,50 en 10,00 (3 en 4 gangen).
© 2017 HVS Horeca-exploitatie en -advies h.o.d.n. Brasserie Het Vrolijke Schaap, Fenkelstraat 23, 4731 JA Oudenbosch, tel. 0165-310100, HR 660998548, OB 8563.94.683B01
SMARTPHONE Welkom Menu Nieuws&Agenda Aanbiedingen Openingstijden Reserveren Galerie Omgeving Adres&Route Contact Brasserie Het Vrolijke Schaap ...verrassend anders! Reserveren: 0165-310100   Leukste restaurant van Halderberge 2013, 2015 & 2017!