Stel Uw eigen menu samen!

Brasserie "Het Vrolijke Schaap" biedt U een steeds wisselend assortiment in voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. Hierdoor zijn wij in staat U steeds andere gerechten voor te schotelen bereidt met verse ingrediënten. Eten bij "Het Vrolijke Schaap" is dus steeds verrassend anders! Heeft U haast of is tijd een probleem, laat ons dat dan even weten. Wij kunnen daar dan rekening mee houden!  In onze brasserie wordt ambachtelijk gekookt met veel aandacht voor smaak en presentatie. Daardoor dient U bij drukte rekening te houden met wat langere wachttijden. Ook gaan wij ervan uit dat onze gasten op hun gemak van de maaltijd willen genieten en met hun tafelgenoten willen converseren. Om die reden laten wij wat meer ruimte tussen de gangen. Maak op Uw gemak Uw keuze en vraag eventueel ons personeel om advies. Alle maaltijden worden geserveerd met een fles water en een mandje stokbrood met tapenade en kruidenboter. Op onze wijnkaart vindt U passende wijnen bij de door U gekozen gerechten. Uiteraard schenken wij U ook graag onze huiswijnen per glas, karaf of fles.

Dinerkaart

Voorgerechten Wildplateau van de Chef, diverse wild-specialiteiten en veenbessen-compôte €11,45 Salade met Gerookte Eendenborst met chutney van mango en gember €12,45 Visplateau met gerookte zalm, gerookte forel en Hollandse garnaaltjes met een zoete mosterd- dillesaus €12,45 Rundercarpaccio met pesto van walnoten en peterselie, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas €11,45 Geitenkaas uit de oven met karamel-uitjes en honing-mosterddressing (Vega) €12,45 Oosterse Garnalenkroketjes met teriyaki-mayonaise €9,45 Belgische kaaskroketjes gevuld met oude Brusselse kaas en geserveerd met cranberry-compôte (Vega) €10,45   Soepen Italiaanse tomaten-crèmesoep (Vega) €6,45 Mosterdsoep met witte wijn en dragon (Vega) €6,45 Romige Chili-Kaassoep met milde chili en cheddar-kaas (Vega) €6,95       Hoofdgerechten EHertenbiefstuk met rode wijnsaus en balsamico €25,95 Pompoencurry “Mumbai” geserveerd met rijst (Vega) €19,45 Biefstuk van Belgisch dikbil-rund, naar wens gebakken en geserveerd met champignon-, peper- of stroganoff-saus naar keuze €25,45 Vispotje uit de oven met witvis, groenten, hollandaisesaus en oude kaas €17,45 Kipsaté met huisgemaakte pindasaus, kroepoek en uitjes €15,45 Tortellini met tomaten-room-saus en basilicum (Vega) €18,45 Ambachtelijk Schnitzel (250gr), naar keuze wiener-, jäger- of zigeuner-schnitzel €16,45 Ook als Dames- of Seniorenschnitzel (125gr) €13,45 Filet van Barramundi (Australische Zeebaars) met dille-pernodsaus €20,95 Nagerechten Stroopwafelparfait met karamel-saus en slagroom €7,45 Frambozendessert met merengue en yoghurt-ijs €6,95 Poire Belle Hélène, peer met vanille-ijs, chocoladesaus en slagroom €6,45 Chocolade-Crème Brulée met vanille-ijs €7,45 Bitterkoekjesmousse met amaretto en vanille-ijs €6,95 Klassieke Sorbet met vruchtjes, vanille-ijs en slagroom €6,95  Surprisemenu 3 gangen surprisemenu €41,45 Menu bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht 4 gangen surprisemenu €46,45 Menu bestaande uit voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht Wijnarrangementen Bijpassende wijnarrangementen resp. €12,30 en €16,40 (3 en 4 gangen). Ook BOB-arrangementen, resp. €7,50 en €10,00 (3 en 4 gangen).
© 2019 HVS Horeca-exploitatie en -advies h.o.d.n. Brasserie Het Vrolijke Schaap, Fenkelstraat 23, 4731 JA Oudenbosch, tel. 0165-310100, HR 660998548, OB 8563.94.683B01
SMARTPHONE Welkom Nieuws&Agenda Menu Aanbiedingen Openingstijden Reserveren Galerie Omgeving Adres&Route Contact Brasserie Het Vrolijke Schaap ...verrassend anders! Reserveren: 0165-310100   Gewoon het leukste restaurant van Halderberge! SMARTPHONE Welkom Nieuws&Agenda Menu Aanbiedingen Openingstijden Reserveren Galerie Omgeving Adres&Route Contact