Gezellige tijden!

Brasserie "Het Vrolijke Schaap" biedt U een uitgebreide keuze uit diverse arrangementen om samen met familie, vrienden of collega’s gezellige tijden te beleven. Zo kunt U kiezen uit diverse diner- en lunch-arrangementen, koffie- en borrelarrangementen en receptie- mogelijkheden. Ook zijn er mogelijkheden voor High Tea, High Wine of High Beer. Wij raden U aan onze arrangementen op Uw gemak door te nemen. Heeft U eenmaal Uw gedachten bepaalt, dan nodigen wij U van harte uit per telefoon een afspraak te maken zodat wij Uw wensen kunnen doorspreken en de reservering kunnen vastleggen.

Arrangementen

Diner

Arrangement 3-gangen Soepen  Tomaten-crèmesoep met basilicumroom Romige mosterdsoep met dragon en witte wijn Hoofdgerechten Zalmfilet met tuinkruidensaus en garnaaltjes Varkenshaas met peper-vieuxsaus en ardennerham Nagerechten  Frambozentaartje met vanille-ijs, slagroom en frambozensaus Alle menu’s worden geserveerd met water, stokbrood met kruidenboter en tapenade vooraf. Groenten, salade en aardappelgarnituur bij het hoofdgerecht. Bij binnenkomst staan op de tafels menukaartjes. Uw gasten hoeven dus pas aan tafel te kiezen. Prijs 10-19 personen € 27,95 p.p. vanaf 20 personen € 26,95 p.p. Opties Sprankelend welkomstdrankje of alcoholvrije cocktail € 2,95 p.p. Koffie, thee, espresso of cappuccino na het diner € 2,20 p.p. Arrangement 3-gangen extra Voorgerechten Carpaccio van rundermuis met pesto, parmezaanse kaas en rucola Cocktail van Hollandse garnaaltjes met romige cognac-saus Salade met dungesneden Italiaanse rauwe ham Hoofdgerechten Varkenshaasmedaillons met klassieke jus van knoflook en kruiden Filet van Australische zeebaars op beurre blanc van dille en pernod Biefstuk van Belgisch dikbilrund met mediterrane rode wijnjus Nagerecht  Nougat-parfait met frambozencoulis en slagroom Mousse van Belgische chocolade met vanille-ijs Alle menu’s worden geserveerd met water, stokbrood met kruidenboter en tapenade vooraf. Groenten, salade en aardappelgarnituur bij het hoofdgerecht. Bij binnenkomst staan op de tafels menukaartjes. Uw gasten hoeven dus pas aan tafel te kiezen. Prijs 10-19 personen € 31,95 p.p. vanaf 20 personen € 30,95 p.p. Opties Sprankelend welkomstdrankje of alcoholvrije cocktail € 2,95 p.p. Koffie, thee, espresso of cappuccino na het diner € 2,20 p.p. Arrangement 4-gangen Voorgerechten Carpaccio van rundermuis met pesto, parmezaanse kaas en rucola Cocktail van Hollandse garnaaltjes met romige cognac-saus Salade met dungesneden Italiaanse rauwe ham Soepen Romige mosterdsoep met dragon en witte wijn Tomaten-crèmesoep met basilicumroom  Hoofdgerechten Varkenshaasmedaillons met klassieke jus van knoflook en kruiden Filet van Australische zeebaars op beurre blanc van dille en pernod Biefstuk van Belgisch dikbilrund met mediterrane rode wijnjus Nagerechten  Nougat-parfait met frambozencoulis en slagroom Mousse van Belgische chocolade met vanille-ijs Alle menu’s worden geserveerd met water, stokbrood met kruidenboter en tapenade vooraf. Groenten, salade en aardappelgarnituur bij het hoofdgerecht. Bij binnenkomst staan op de tafels menukaartjes. Uw gasten hoeven dus pas aan tafel te kiezen. Prijs 10-19 personen € 34,95 p.p. vanaf 20 personen € 33,95 p.p. Opties Sprankelend welkomstdrankje of alcoholvrije cocktail € 2,95 p.p. Koffie, thee, espresso of cappuccino na het diner € 2,20 p.p. Arrangement 4-gangen exclusief Voorgerechten Huisgemaakte steak tartare van runderhaas Luxe carpaccio van dungesneden tonijnfilet met een dressing van wasabi en wasabi-nootjes Soepen  Huisgemaakte bisque van kreeft met rivierkreeftstaartjes en een vleugje cognac Dubbelgetrokken runderconsommé met minigroenten, madera en julienne van kruidenflensjes Hoofdgerechten Malse biefstuk van Belgisch dikbilrund geserveerd met een saus van rode wijn en truffel Filet van Australische zeebaars met een beurre blanc met garnaaltjes en dillekruid Nagerechten Nougat-parfait met frambozen-coulis en slagroom Moulleux van chocolade (chocoladetaartje) met vanille-ijs Alle menu’s worden geserveerd met water, stokbrood met kruidenboter en tapenade vooraf. Groenten, salade en aardappelgarnituur bij het hoofdgerecht. Bij binnenkomst staan op de tafels menukaartjes. Uw gasten hoeven dus pas aan tafel te kiezen. Prijs 10-19 personen € 41,95 p.p. vanaf 20 personen € 40,95 p.p. Opties Sprankelend welkomstdrankje of alcoholvrije cocktail € 2,95 p.p. Koffie, thee of cappuccino met Belgische praline na het diner € 2,50 p.p. Arrangement Buffet Optioneel: bij binnenkomst Sprankelend welkomstdrankje of alcoholvrije cocktail € 2,95 p.p. Optioneel: Keuze uit 2 Soepen (uitgeserveerd) Tomaten-, Mosterd-, Kreeften- of Champignonsoep € 4,90 p.p. Koud en warm buffet Huzarensalade met verschillende vleeswaren en gevulde eieren Zalmsalade met verschillende visgarnituren Pastasalade du chef met kip en bosuitjes Schwarzwalder schinken met meloen Gravad lax (gerookte zalm in zoete mosterdmarinade) Ardennerpaté met bosvruchtencompôte Stokbrood met kruidenboter en tapenade Diverse koude sauzen Kipfilet in een milde currysaus met ananas Warme beenham met honing-mosterdsaus Paella Valenciana (Spaanse rijstschotel met vis en kip) Frites en rijst Prijs 15-29 personen € 29,95 p.p. vanaf 30 personen € 27,95 p.p. Optioneel: Keuze uit dessert (Uitgeserveerd) Fruitsalade met vanille-ijs en slagroom € 6,45 p.p. Warme kersen met vanille-ijs en slagroom € 6,45 p.p. Tiramisutaart met koffie-ijs en slagroom € 6,45 p.p. Optioneel: Koffie Koffie, thee, espresso of cappuccino na het buffet € 2,20 p.p.
© 2017 HVS Horeca-exploitatie en -advies h.o.d.n. Brasserie Het Vrolijke Schaap, Fenkelstraat 23, 4731 JA Oudenbosch, tel. 0165-310100, HR 660998548, OB 8563.94.683B01
SMARTPHONE Welkom Menu Nieuws&Agenda Aanbiedingen Openingstijden Reserveren Galerie Omgeving Adres&Route Contact Brasserie Het Vrolijke Schaap ...verrassend anders! Reserveren: 0165-310100   Leukste restaurant van Halderberge 2013, 2015 & 2017!